БОМБА, ДОКУМЕНТИ, ФАКТИ? Утре во 11 на радио „Каподистрија“ нови моменти за „Рекет“

Соработникот на Ла Верита, Ларис Гајсер на Фејсбук објави дека утре за Македонија во живо преку радио ќе соопштува нови детали.

Гајсер пишува дека во 11 часот на Радио Каподистрија ќе емитува факти директно во живо од студиото .

Македонија: Утре 13 август, во 11 часот, на Радио Каподистрија! Внатре во фактите. Ќе се вклучам во живо од студио – пишува Гајсер.