Изгоре автомобил во Бутел

Сѐ уште нема информации како дошло до тоа автомобилот да се запали и дали има повредени.

Попладнево на раскрсницата помеѓу улиците Марко Крале и Зуфер Мусиќ, во скопската населба Бутел се запали автомобил, пишува порталот Скопјеинфо.мк.

Сѐ уште нема информации како дошло до тоа автомобилот да се запали и дали има повредени.

Фото: Скопјеинфо.мк