Исчезна 13-годишно девојче од Аеродром

МВР извести дека преземаат мерки за пронаоѓање на девојчето.

Во полициската станица Аеродром, Т.М.(55) од Скопје пријавила дека пред два дена од домот во непознат правец се одалечило 13-годишно девојче на кое пријавителката и е старател. МВР извести дека преземаат мерки за пронаоѓање на девојчето.