Локализиран пожар во скопски Сарај

Бригадата за противпожарна заштита од Скопје навреме го локализирала пожарот, што избувнал во куќата на 55-годишниот Б.К., велат од МВР.

На 11 јануари, на пладне бил пријавен пожар во скопското цело Сарај.

– Бригадата за противпожарна заштита од Скопје навреме го локализирала пожарот, што избувнал во куќата на 55-годишниот Б.К.- велат од МВР.