Не му дал предност во сообраќајот: Се степаа двајца охриѓани

На 23.03.2019 година во 14 часот и 30 минути, на кеј „Македонија“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физичка пресметка меѓу С.Т.(40) и Б.Б(47), двајцата од Охрид, поради недоразбирање за отстапување на првенство на минување со автомобилите. Двајцата се повикани во СВР Охрид по што, против нив ќе биде поднесена соодветна пријава.