НОВИ РАЗГОВОРИ: Боки 13 го уверува Орце дека ЗАЕВ НЕМА ДА ПРАВИ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ (ВИДЕО)

Се појави ново видео од речиси половина час, во кое главно се слушаат разговори меѓу Орце Камчев, Бојан Јовановски- Боки 13 и специјалната обвинителка Катица Јанева. Тие честопати го споменуваат премиерот Зоран Заев, а во еден разговор Боки 13 го убедува Орце Камчев дека Заев нема да прави проблеми, посочувајќи дека веќе се видел со премиерот.

Бојан 13: Ова е исто меѓу нас
Орце: Што?
Бојан 13: Да видиш како ми е дома наместено…Да видиш ти З.З.
Орце 13: Добро, тебе ти се другари. За нив ја играш играта. Дај малку винце до пред врата донеси ми. Мислам дека З.З. нема да ми направи проблем мене бо секој случај.
Бојан 13: Јас разговарав со него во понеделникот.
Орце 13: Се виде со него во понеделникот?
Бојан 13: Аха
Орце 13: Нема да прави проблем, така?
Бојан 13: Не

Разговорот може да го слушнете околу 17 минута од видеото