Одложено e рочиштето за „Титаник 3“

Во предметот се обвинети пратеникот на ДУИ, Ејуп Алими и Исмет Гури за изборни нерегуларности во Општина Чаир. Одложено рочиштето за „Титаник 3“, новото закажано за 13 ноември.

Поради службено отстуство на претседателот на Судечкиот совет Оља Ристова, рочиштето за предметот „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство е одложено. Во предметот се обвинети пратеникот на ДУИ, Ејуп Алими и Исмет Гури за изборни нерегуларности во Општина Чаир. Одложено рочиштето за „Титаник 3“, новото закажано за 13 ноември.