Павлeвски: Со оглед кој се не е во притвор очекувам и КАТИЦА ДА НЕ БИДЕ!

Правниот советник на Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, Стеван Павлевски кој туку што пристигна во кривичниот суд изјави дека очекува да биде одбиено барањето за притовор за Катица Јанева.

Со оглед на тоа кој се не е во притвор очекувам Судот да го одбие барањето за притвор врз осомничената Катица Јанева, изјави Павлевски.