Ристоска: Информациите што ќе можеме да ги соопштиме ќе бидат објавени на нашата веб страна

Во врска со сите тековни случувања, кога ќе имаме информации што ќе можеме да ви ги соопштиме верувајте дека ќе ви ги соопштиме. Верувам дека деновиве ќе имате информации и од Специјалното јавно обвинителство кои ќе бидат објавени на нашата веб страна, изјави обвинителката од СЈО Ленче Ристоска.

На новинарско прашање која ќе биде иднината на СЈО, Ристоска рече дека во моментов не може да даде конкретен одговор бидејќи тоа  е предмет на усогласување, и дека во моментот кога ќе имаат информации истите ќе бидат објавени на нивната веб страна.