Се запали автобус полн со хрватски ученици во тунел во Швајцарија

Кога го виделе огнот настанала паника, но сите ученици навреме успеале да излезат од автобусот и никој не е повреден, објави Далмација данас. Сплитските средношколци последните неколку дена престојувале во Швајцарија на одмор.

Во тунел во Швајцарија денеска целосно изгоре автобус кој превезувал сплитски средношколци.

Кога го виделе огнот настанала паника, но сите ученици навреме успеале да излезат од автобусот и никој не е повреден, објави Далмација данас. Сплитските средношколци последните неколку дена престојувале во Швајцарија на одмор.