Со клоци нападната медицинска сестра на КАРИЛ

Пред неколку години роднина на починат пациент го застрела лекарот на Клиниката за абдоменална хирургија кој го оперирал пациентот.

Семејство на пациент кој починал ноќеска на КАРИЛ во Клиничкиот центар, со клоци нападнале медицинска сестра и се заканувале по нејзиниот живот. Од Клиниката потврдуваат дека медицинската сестра била физички нападната и велат дека нема некои посериозни повреди, но сепак е многу вознемирена, објави Слободен печат.