20 повредени во експлозијата во Париз

Полицијата ги советуваше граѓаните на Париз да го избегнуваат тој дел од градот.

Во силната експлозија што утринава одекна во Париз има 20 повредени. Портпаролката на полицијата на Париз изјави дека нема загинати во инцидентот.

Полицијата ги советуваше граѓаните на Париз да го избегнуваат тој дел од градот.

Поврзани текстови:

Силна експлозија во центарот на Париз, има повредени