Орце Камчев заврши во притвор

Во раните утрински часови Кривичниот Суд преку судија на претходна постапка Весна Димишкова, донесе решение со кое им се определи притвор во траење од триесет дена на бизнисменот Орце Камчев, неговиот соработник Ненад Јосифовиќ, директорот…