Судство.мк во служба на кралицата на сите доблести

Пред неколку месеци, во метежот на интернет медиуми во Македонија никнати по пропаста на локалните медиумски империи, се појави порталот Судство. Адвокатката Анита Бегова охрабри двајца новинари ентузијасти и создаде услови тие во овој…