КАТЕГОРИЈА

ВИДЕО

Министерот Спасовски вети подобри услови за работа на полицијата

https://www.youtube.com/watch?v=k6mpCnldc4g Министерот Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Лазе Велковски, на средба со раководството на СВР Скопје, истакна дека во споредба со 37 кривични и десетте прекршочни дела…